- هندوانه با ودکا!
مواد لازم:
هندوانه
ودکا
قیف!
خوب کار زیاد سختی نیست. شما باید یک عدد هندوانه ی متوسط (از این گردالو ها) انتخاب کنید. هندوانه ای که انتخاب می کنید بهتر است هرچه پوک تر و تو خالی تر باشد. برای این منظور می توانید به روش های سنتی یا روش هایی که خودتان بلدید یک هندوانه ی مناسب پیدا کنید. سپس بایذ یک مشروب مناسب پیدا کنید. خارجکی ها معمولا از رام یا ودکا استفاده میکنند و از آنجایی که فکر نکنم ما توی کشورمان رام داشته باشیم باید به ودکا بسنده کنید.
وقتی که این 2 لازمه را فراهم آوردیدهندوانه را روی میز بگذارید و در بالای آن نقطه ای مناسب انتخاب کنید و  سوراخی به قطر تقریبا 1 سانتی متر ایجاد کنید تا به گوشت قرمز رنگ هندوانه برسید. حالا یک نی پلاستیکی بردارید و 3 4 بار آن را (به جهت های مختلف) از سوراخی که ایجاد کرید در گوشت هندوانه فرو کنید. بعد یک قیف بردارید و سر باریک آن را درون سوراخ هندوانه فرو کنید و از بالا در آن مقادیری ودکا بریزید و اجازه دهید که جذب هندوانه شود. هندوانه آماده شده، می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و آن را برای میهمان ها سرو کنید !
نکته!: برای اینکه بفهمید آیا هندوانه پوک است یا نه می توانید آن را بین دست هایتان بفشارید و اگر پوک بود باید صدای در هم شکستن داخل هندوانه را بشنوید!
نکته!: اگر از ودکای طمع دار می خواهید استفاده کنید پیشنهاد میکنم absolut با طمع تمشک یا طمع kurant آن را استفاده کنید!
نکته!: دوستانی که دلشان نمی خواهد 26 تومن پول یک شیشه آب شنگولی بدهند مبادا به جای ودکا از اتانول یا … استفاده کنند که بسیار بدمره است!
نکته!: فکر کنم 350 نهایتا 400 سی سی برای یک هندوانه متوسط کافی باشد و بیشتر از این مقدار باعث بدمزه شدن هندوانه می شود!
نکته!: دور از دسترس اطفال!

- هندوانه با ودکا!
مواد لازم:
هندوانه
ودکا
قیف!
خوب کار زیاد سختی نیست. شما باید یک عدد هندوانه ی متوسط (از این گردالو ها) انتخاب کنید. هندوانه ای که انتخاب می کنید بهتر است هرچه پوک تر و تو خالی تر باشد. برای این منظور می توانید به روش های سنتی یا روش هایی که خودتان بلدید یک هندوانه ی مناسب پیدا کنید. سپس بایذ یک مشروب مناسب پیدا کنید. خارجکی ها معمولا از رام یا ودکا استفاده میکنند و از آنجایی که فکر نکنم ما توی کشورمان رام داشته باشیم باید به ودکا بسنده کنید.
وقتی که این 2 لازمه را فراهم آوردیدهندوانه را روی میز بگذارید و در بالای آن نقطه ای مناسب انتخاب کنید و  سوراخی به قطر تقریبا 1 سانتی متر ایجاد کنید تا به گوشت قرمز رنگ هندوانه برسید. حالا یک نی پلاستیکی بردارید و 3 4 بار آن را (به جهت های مختلف) از سوراخی که ایجاد کرید در گوشت هندوانه فرو کنید. بعد یک قیف بردارید و سر باریک آن را درون سوراخ هندوانه فرو کنید و از بالا در آن مقادیری ودکا بریزید و اجازه دهید که جذب هندوانه شود. هندوانه آماده شده، می توانید آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود و آن را برای میهمان ها سرو کنید !
نکته!: برای اینکه بفهمید آیا هندوانه پوک است یا نه می توانید آن را بین دست هایتان بفشارید و اگر پوک بود باید صدای در هم شکستن داخل هندوانه را بشنوید!
نکته!: اگر از ودکای طمع دار می خواهید استفاده کنید پیشنهاد میکنم absolut با طمع تمشک یا طمع kurant آن را استفاده کنید!
نکته!: دوستانی که دلشان نمی خواهد 26 تومن پول یک شیشه آب شنگولی بدهند مبادا به جای ودکا از اتانول یا … استفاده کنند که بسیار بدمره است!
نکته!: فکر کنم 350 نهایتا 400 سی سی برای یک هندوانه متوسط کافی باشد و بیشتر از این مقدار باعث بدمزه شدن هندوانه می شود!
نکته!: دور از دسترس اطفال!


2-کیوی+هندوانه
مواد لازم:
کیوی
هنوانه
ودکا!
خوب این خیلی ساده هست کافیست توی هندوانه را خالیکنید و گوشت آن را که تکه کنید. کیوی را نیز تکه تکه کرده و با تکه های هندوانه قاطی کنید و سپس روی آن ودکا بریزید و در کاسه با قاشق سرو کنید! به همین ساذگی به همین خوشمزگی!
نکته!: انتظار نداشته باشید با خوردن این مست کنید ها … بیشتر جنبه ی مزه دارد !
از آنجایی که برخی مردم ممکن است دلشان نخواهد الکل مزخرف را داخل شب یلدایشان کنند، این 2 مدل بعدی تیریپ مثبت و بدون الکل دارند!


3-ژله در هندوانه :
مواد لازم:
هندوانه
انار
ژله
سر هنوانه را ببرید و مواد داخل آن را خارج کنید ! ( می توانید آن را در مدل شماره 2 استفاده کنید!!!). فقط بریدگی سر آن باید هرچه کوچکتر باشد! سپس مقادیر زیادی پودر ژله را در آب جوش حل کنید من شخصا ژله با طمع انار را دوست میدارم و به شما هم همین را پیشنهاد میکنم. سپس ژله مایع را از آن سر بریده شده در هندوانه ی تو خالی بریزید. بعد هم می توانید مقادیری میوه به آن اضافه کنید. به مناسبت شب یلدا می توانید دانه های اناد در آن بریزید ولی اگر اناد در دسترس نبود می توانید یک کمپوت چند میوه ی DOLE خریده و در آن خالی کنید ! سپس هنوانه را در یخچال بگذارید تا کاملا ژله آن ببندد. حالا هنوانه شما آماده است. برای سرو کردن آن می توانید آن را مثل هنوانه عادی قاچ کنید یا از آن شتری(!!!) ببرید تا ملت همه کف کنند!
نکته!: ژله شما بهتر است غلیظ باشد!
نکته!: در هنگام قاچ کردن آن خیلی دقت کنید زیرا ممکن از پوست هندوانه از ژله جدا شود و هنگام سرو کردن برینید!!!!
نکته!: سعی نکنید در ژله مشروب بریزید یک وقتی زیدا همه اش بخار می شود.. حالا اگر عمری باقی بود یک روزی روزگاری در مورد ژله مشروب دار مفصلا در یه پست می نویسم!


4- هندوانه با میوه های دیگر!
مواد لازم:
هندوانه
کیوی
آناناس
توت فرنگی
سیب
هلو
گلابی
دانه های انگور
و هر آت آشغال دیگه ای که به ذهنتان می رسد
هندوانه را 2 قسمت نماید تا یک چیزی مثل 2 تا کاسه بزرگ شود! سپس محتوای داخل آن را به صورت قلمبی قلمبی در بیاورید و میوه های دیگر رو هم خورد کنید و به هم مخلوط کنید و در داخل این کاسه های هندوانه ای بریزید. سپس اگر اشقتان کشید می توانید مقادیر زیادی هم شکر روی آن بپاشید و اگر بقالی محلتان با کلاس بود و خامه ی اسپری ای داشت می توانید در کنار آن بگذارید و موقع سرو هر کسی خواست برایش روی میوه ها مقداری از این خامه ها بریزید
نکته!: اگر وقت زیادی داریو و سلیقه هم دارید وی توانید این کاسه ها را نقش و نگار دهید. یا به جای کاسه به شکل سبد درست کنید!
نکته!: میوه ها را ه خورد کنید و جدا جدا آماده منید و فقط 5 دقیقه قبل از سرو آنها را مخلوط کنید وگرنه بعضی میوه ها آب میوه های دیگر را به خود می کشند و بدمزه میشوند!

من اگر دختر میشدم کدبانوی موفقی بودم    
نکات عمومی که پس از خواندن مطالب در مورد شب یلدا در ویکی پدیا و سایت روزنامه آفتاب به ذهنم رسید:
شب یلدا بزرگتر ها جمه می شوند و معمولا” پیر تر ها شروع میکنن چیز میگن … شب بلندیه اگر فکر میکنید حوصله ندارید مجبور نیستید گوش کنید.. کافیه غرق در فکر شد و فقط گاه کله تان را به نشانه اینکه دارید حرف ها را گوش می کنید تکان دهید
شب یلدا طولانی ترین شب است .. ولی این برای شما زیاد محسوس نیست زیرا ممکن است از ساعت 5 هوا تاریک شود ولی برای شما شب از وقتی شروع می شود که سر ساعت معین از سر کار تعطیل می شوید!
نوشته بودند که خوب است که فال حافظ بگیرید توی این شب.. خوب کار پسندیده ایه اما تورو خدا توی تعابیر و معنی کردنا عشق و عاشقی و ه ی ز بازی رو خدا پرستی معنی نکنید یه امشبرو  
شاهنامه خوانی هم نوشته بودن کار پسندیده ایه … هر چند بعید میدونم تو خونه ها پیدا بشه !

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 9 اسفند 1388    | توسط:    |    | نظرات()